ATLAS AUTOSCHADE

   
van Konijnenburgweg 42 B
4612 PL Bergen op Zoom
  T: 0164 - 26 00 27
M: 06 - 30 42 14 68
info@atlasautoschade.nl    

 

Autoschade Auto-schade Atlas-autoschade Schade-herstel autoschade Auto-schadeherstel Auto-spuiten

Autoschade snel en nauwkeurig verholpen

Heeft u een klein ongelukje gehad met de auto? Last van de gevolgen van autoschade? De nasleep van een ongeval is erg vervelend. Atlas Autoschade neemt deze zorgen uit handen en brengt uw auto weer terug in top conditie. Al jaren zijn wij een bekend begrip als het gaat om autoschade. Dit komt niet alleen omdat wij gespecialiseerd zijn in het afwikkelen en herstellen van autoschade maar ook omdat wij dit met de nodige zorg, service en aandacht verzorgen. Een team specialisten van Atlas Autoschade werken dagelijks samen aan het herstellen van uiteenlopende autoschades. Ons uitgangspunt bij herstel van autoschade is kwaliteit en efficiëntie. Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden wordt ons team regelmatig bijgeschoold en zijn zij op de hoogte van de laatste technieken. Als u te maken krijgt met een ongeluk helpen wij u snel uit deze vervelende situatie. Na autoschade herstel door Atlas Autoschade kunt u weer veilig en vertrouwd de weg op.Autoschade

Diensten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helaas kunnen de gevolgen soms groot zijn. Geen paniek, want Atlas Autoschade staat klaar om de volgende soorten autoschade te herstellen:

  • Deuken
  • Scheuren
  • Krassen
  • Gaten
  • Butsen

Door middel van speciale technieken hoeft niet altijd uw gehele auto gerepareerd te worden. Met spot repair hoeft slechts een klein deel van een auto onderdeel gespoten te worden. Op deze manier kan een kleine schade gemakkelijk worden bij gespoten zonder dat u hele hoge kosten moet betalen. Dankzij de fullservice dienstverlening van Atlas Autoschade kunnen wij u geheel ontzorgen.

Maak a.u.b. uw keuze:

  Atlas Autoschade erkend leerbedrijf