ATLAS AUTOSCHADE

   
van Konijnenburgweg 42 B
4612 PL Bergen op Zoom
  T: 0164 - 26 00 27
M: 06 - 30 42 14 68
info@atlasautoschade.nl    

 

Autoschade Auto-schade Atlas-autoschade Schade-herstel autoschade Auto-schadeherstel Auto-spuiten

Autoverhuur

Naast schadeherstel kunt u bij Atlas Autoschade terecht voor goedkoop, gemakkelijk en snel huren van een auto. Atlas Autoschade beschikt over een ruim aanbod auto’s zodat er altijd één tot uw beschikking staat. Door middel van dit uitgebreide wagenpark bieden we extra service naar onze klanten. Hebt u altijd in een grote auto willen rijden? Wilt u uw station wagen een keer inruilen voor een personenauto? Bij Atlas Autoschade kunt u verschillende auto’s huren voor een dag of langer. Met kennis van zaken en veel plezier verhuren wij dagelijks aan zowel bedrijven als particulieren. Betrouwbaarheid staat hierbij hoog in het vaandel. Onze auto’s zijn allemaal volledig gekeurd zodat u met een gerust hart weg kunt rijden. Alles auto’s verkeren in een zeer goede staat.

Als u tijdelijk niet over uw eigen auto kunt beschikken is huren een geschikte oplossing. Met een auto van ons heeft u naast comfort de gelegenheid om tijdens uw auto reparatie te gaan en staan waar u maar wilt. Zo verhuren wij:

  • Personenauto’s
  • Personenbussen
  • Bestelbussen
  • Stationwagens

Deze kunt u huren voor een dag, een weekend, een week of langer. Hebt u een nieuw personeelslid in dienst en heeft diegene tijdelijk een auto nodig? Dan is verhuur een praktische oplossing. U zit dan nog niet aan een lease contract vast.

Huren?

Hebt u tijdelijk een extra bedrijfswagen nodig? Gaat u verhuizen? Hebt u een feestje? Wat de aanleiding ook is, bij Atlas Autoschade huurt u veilig een auto in diverse soorten en maten. Onze medewerkers kennen een hoog serviceniveau. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven.

 

  Atlas Autoschade erkend leerbedrijf