ATLAS AUTOSCHADE

   
van Konijnenburgweg 42 B
4612 PL Bergen op Zoom
  T: 0164 - 26 00 27
M: 06 - 30 42 14 68
info@atlasautoschade.nl    

 

Atlas-autoschade autoschade Schade-herstel

Home

Welkom op de website van Atlas Autoschade. Atlas Autoschade is al jaren een bekend begrip in de regio Bergen op Zoom als het gaat om autoschadeherstel. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u uw auto weer snel en goed tot uw beschikking heeft. Daarom staan flexibiliteit, kwaliteit en snelheid bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons team vakmannen zijn wij u graag van dienst met:

  • Schadeherstel 
  • Spuitwerk 
  • Uitdeuken zonder spuiten 
  • Herstelwerk

 
Door de combinatie van ons expertise en efficiënte werkwijze herstellen wij uw auto en brengen deze terug in een prachtige staat. Wij investeren voortdurend in nieuwe technieken en productiemiddelen om u zo te garanderen van vakmanschap. 
 
Atlas Autoschade herstelt diverse autoschades. Of het nu gaat om een zware aanrijdingschade of een kleine parkeerschade, alle merken en soorten auto’s zijn bij ons in vakkundige handen. Heeft u een ster in uw ruit? Of is uw gehele ruit kapot? Eén van onze monteurs herstelt deze op locatie. 
 
Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Als u te maken krijgt met deze vervelende situatie wilt u deze zorg graag uit handen geven. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare partner. Voor elk onderdeel van autoschadeherstel hebben wij de juiste specialisten in huis. Aarzel niet en laat het probleem snel verhelpen.

 

 

  Atlas Autoschade erkend leerbedrijf