ATLAS AUTOSCHADE

   
van Konijnenburgweg 42 B
4612 PL Bergen op Zoom
  T: 0164 - 26 00 27
M: 06 - 30 42 14 68
info@atlasautoschade.nl    

 

Autoschade Auto-schade Atlas-autoschade Schade-herstel autoschade Auto-schadeherstel Auto-spuiten

Spuitwerk 

Als u uw auto wilt laten overspuiten is het belangrijk om dit bij een erkende spuiterij te laten doen. Kwaliteitseisen bij spuitwerk zijn namelijk erg belangrijk. Atlas Autoschade maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. In onze aparte spuit afdeling bevinden zich high tech apparaten. Wilt u uw auto een frisse rode kleur geven? Wilt u dezelfde kleur behouden maar uw auto weer laten glanzen? Van mat tot glans, informeer naar onze mogelijkheden. 
 
Om tot het beste resultaat te komen gaan wij als volgt te werk:

  • Voorbehandeling 
  • Kleur 
  • Spuiten 
  • Drogen

Voordat wij beginnen met het spuiten worden alle delen van de auto geschuurd en in de grondlak gezet. De delen van de auto die wij niet hoeven te spuiten worden vervolgens afgeplakt. Daarna wordt de juiste kleur erbij gepakt met behulp van de kleurnummers. Uiteraard kiest u die zelf uit. In onze spuitcabine wordt de auto vervolgens in de nieuwe laklaag gespoten. Na het spuiten wordt deze met behulp van speciale technieken gedroogd.
 
Een auto spuiten vraagt om vakwerk. We hebben een jarenlange ervaring met het spuiten van auto’s en kunnen u van dienst zijn met zowel het toevoegen van een nieuwe kleur als met schade aan uw lak. Wat uw wensen ook zijn, wij garanderen afwerking van kwalitatief hoogwaardig niveau. 

Maak nu een afspraak voor een uitstekende oppervlaktebehandeling. Atlas Autoschade vindt u aan de van Konijnenburgweg 42 B, in de haven. Atlas Autoschade is expert in het herstellen van alle soorten autoschade voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen.

 

  Atlas Autoschade erkend leerbedrijf