ATLAS AUTOSCHADE

   
van Konijnenburgweg 42 B
4612 PL Bergen op Zoom
  T: 0164 - 26 00 27
M: 06 - 30 42 14 68
info@atlasautoschade.nl    

 

Autoschade Auto-schade Atlas-autoschade Schade-herstel autoschade Auto-schadeherstel Auto-spuiten

Herstelwerk

Atlas Autoschade is een allround schadeherstel bedrijf met een vakkundig team en een precieze werkwijze. Wij bieden diensten en producten gericht op schadeherstel voor voertuigen als personenauto's en bedrijfsauto's. Als u schade heeft ga dan als volgt te werk:

Melden
Als u schade heeft dient u dit direct te melden. Wij kunnen alle informatie met u doornemen en de auto bij u ophalen. Afhankelijk van de situatie wordt er een prognose gesteld hoe lang de reparatie gaat duren. Als er eventuele onderdelen moeten worden besteld gebeurd dit direct. Wij werken samen met goede leveranciers zodat onderdelen snel geleverd kunnen worden.

Demontage
Schadeherstel begint eerst met het demonteren van onderdelen die beschadigd zijn. Afhankelijk van de schade wordt er gekeken of herstel mogelijk is of de onderdelen moeten worden vervangen. Zo kunnen delen worden uitgedeukt.

Spuiten
Na het herstelwerk van uw auto wordt deze voorbewerkt en gespoten in onze speciale cabine. Hier wordt er een prachtige nieuwe laklaag aangebracht die uw auto weer zo goed als nieuw maakt. Na het drogen van de lak wordt uw auto weer terug gebracht in originele staat. Na een eindcontrole kunt u weer vertrouwd en veilig de weg op.

 

 

  Atlas Autoschade erkend leerbedrijf