ATLAS AUTOSCHADE

   
van Konijnenburgweg 42 B
4612 PL Bergen op Zoom
  T: 0164 - 26 00 27
M: 06 - 30 42 14 68
info@atlasautoschade.nl    

 

Autoschade Auto-schade Atlas-autoschade Schade-herstel autoschade Auto-schadeherstel Auto-spuiten

Autoschade in Bergen op Zoom snel en nauwkeurig verholpen

Heeft u een klein ongelukje gehad met de auto? Last van de gevolgen van autoschade? De nasleep van een ongeval is erg vervelend. Atlas Autoschade in Bergen op Zoom neemt deze zorgen uit handen en brengt uw auto weer terug in top conditie. Al jaren zijn wij een bekend begrip als het gaat om autoschade in de omgeving van Bergen op Zoom. Dit komt niet alleen omdat wij gespecialiseerd zijn in het afwikkelen en herstellen van autoschade in Bergen op Zoom maar ook omdat wij dit met de nodige zorg, service en aandacht verzorgen. Een team specialisten van Atlas Autoschade in Bergen op Zoom werken dagelijks samen aan het herstellen van uiteenlopende autoschades. Ons uitgangspunt bij herstel van autoschade in Bergen op Zoom is kwaliteit en efficiëntie. Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden wordt ons team regelmatig bijgeschoold en zijn zij op de hoogte van de laatste technieken. Als u te maken krijgt met een ongeluk helpen wij u snel uit deze vervelende situatie. Na autoschade herstel in Bergen op Zoom door Atlas Autoschade kunt u weer veilig en vertrouwd de weg op.Autoschade Bergen op Zoom

Diensten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helaas kunnen de gevolgen soms groot zijn. Geen paniek, want Atlas Autoschade in Bergen op Zoom staat klaar om de volgende soorten autoschade te herstellen:

  • Deuken
  • Scheuren
  • Krassen
  • Gaten
  • Butsen

Door middel van speciale technieken hoeft niet altijd uw gehele auto gerepareerd te worden. Met spot repair hoeft slechts een klein deel van een auto onderdeel gespoten te worden. Op deze manier kan een kleine schade gemakkelijk worden bij gespoten zonder dat u hele hoge kosten moet betalen. Dankzij de fullservice dienstverlening van Atlas Autoschade in Bergen op Zoom kunnen wij u geheel ontzorgen.

Werkwijze

Indien u te kampen heeft met de gevolgen van autoschade in Bergen op Zoom zullen wij deze schade eerst inspecteren. Vooraf maken wij een calculatie van de kosten en onderdelen die gerepareerd moeten worden. Als de autoschade in Bergen op Zoom beperkt blijft tot een paar onderdelen zal onze demontage afdeling deze vakkundig verwijderen. Vervolgens wordt het plaatwerk in orde gemaakt en zullen we de onderdelen schuren en spuiten. De nieuwe onbeschadigde onderdelen zullen weer op uw auto gemonteerd worden zodat u weer kunt genieten van een auto zonder autoschade in Bergen op Zoom.

Autoschade in Bergen op Zoom? Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare partner. Voor elk onderdeel van autoschadeherstel hebben wij de juiste specialisten in huis. Meld uw schade telefonisch of online via ons contact formulier.
 

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

  Atlas Autoschade erkend leerbedrijf