ATLAS AUTOSCHADE

   
van Konijnenburgweg 42 B
4612 PL Bergen op Zoom
  T: 0164 - 26 00 27
M: 06 - 30 42 14 68
info@atlasautoschade.nl    

 

Autoschade Auto-schade Atlas-autoschade Schade-herstel autoschade Auto-schadeherstel Auto-spuiten

Autoverhuur in Hoogerheide tijdens en buiten reparaties aan uw auto

Is uw eigen auto kapot? Heeft u een vervoersmiddel nodig om naar uw werk te kunnen gaan? Ook voor autoverhuur in Hoogerheide is Atlas Autoschade uw partner. U kunt zowel buiten reparaties als tijdens reparaties gebruik maken van onze autoverhuur in Hoogerheide. Atlas Autoschade beschikt over een ruim aanbod auto’s zodat er altijd één tot uw beschikking staat. Al jaren zijn wij actief op de automarkt en bieden een uitgebreid wagenpark aan. Met autoverhuur in Hoogerheide breiden we onze service nog meer uit. Wordt uw eigen auto gemaakt in onze garage? Of wilt u graag een grotere auto huren om met het gezin op vakantie te gaan? Bij ons kunt u gebruik maken van de autoverhuur in Hoogerheide voor een dag of langer. Zo komt u nooit zonder auto te zitten. Al vele particulieren en bedrijven hebben gebruik gemaakt van onze autoverhuur in Hoogerheide. Dit komt mede door de goede prijs/kwaliteitsverhouding en betrouwbaarheid. Met elke auto van onze autoverhuur in Hoogerheide kunt met een gerust hart weg rijden.Autoverhuur Hoogerheide

Autopech

Staat u met pech langs de weg? Is uw auto niet binnen een kort tijdsbestek te repareren? Met onze autoverhuur in Hoogerheide regelen wij vervangend vervoer. Door Atlas Autoschade blijft u altijd mobiel, ook wanneer uw auto gerepareerd wordt. U kunt bij ons rekenen op:

  • Snel vervangend vervoer
  • Betrouwbaarheid
  • Service
  • Altijd mobile
  • Uitgebreid wagenpark

Indien u tijdelijk niet over uw eigen auto kunt beschikken biedt Atlas autoverhuur in Hoogerheide een alternatief. Bij schade, pech of een ongeluk zorgen wij ervoor dat u reis alsnog voortgezet kan worden.

Huren zonder lease contract

Heeft u net een nieuw personeelslid in dienst? Wilt u nog niet vast zitten aan een leasecontract? Kies van voor autoverhuur in Hoogerheide bij Atlas Autoschade. Deze kunt u huren voor een dag, een weekend, een week of langer. Onze vloot van betrouwbare auto’s staat voor u klaar.

Vervangend vervoer

Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet is het handig dat u over vervangend vervoer kunt beschikken. Met ons ruime aanbod autoverhuur in Hoogerheide vindt u altijd vervangend vervoer dat bij u past. Wij hanteren daarnaast scherpe tarieven. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, prijzen of auto’s? Neem contact met ons op. Atlas autoverhuur in Hoogerheide is u graag van dienst.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

  Atlas Autoschade erkend leerbedrijf